Dotarea unei Gelaterii

Echipamentele profesionale necesare pentru dotarea corespunzatoare a unei Gelaterii

Masina de inghetata

Masina de inghetata artizanala cu pasteurizator, doua invertere si sistem ionic Bravo

Pentru productie inghetata cu sau fara pasteurizare, sorbet, granita. Programe rapide, control electronic, multifunctionala. Poate fi utilizata si pentru creme, ciocolata, jeleu, etc.

Masina de inghetata

Masina de inghetata este utilizata pentru pasteurizare timp de 7-10 minute urmand apoi congelarea timp de 7-10 minute.

Congelator

Congelator rapid (abatitor)

Asigura scaderea rapida a temperaturii inghetatei pregatita pentru servire imediata sau depozitare.

Masina de inghetata

Congelatorul realizeaza o congelare superficiala timp de aproximativ 10 minute iar mai apoi o congelare profunda timp de aproximativ 50-70 de minute.

Vitrina inghetata

Vitrina cu sistem de ventilatie pentru inghetata

Pentru expunerea inghetatei artizanale, culori si finisaje la alegere. Sistemul de autodecongelare permite utilizarea continua iar sistemul de ventilatie asigura mentinerea unei temperaturi constante in zona de prezentare a produselor. Capacitate de la 6 la 24 de cuve de 5 litri.

Masina de inghetata

Dupa congelarea superficiala inghetata este compacta si la temperatura optima de servire de -14°C iar dupa congelarea profunda inghetarea are o temperatura de -18°C (50 min.) sau -24°C (70 min.).

Congelator

Congelator pentru depozitare

Pentru depozitarea inghetatei pe termen mediu sau lung. Decongelare automata. Sistem de ventilatie.

Masina de inghetata

Depozitare inghetata de la 30 de zile pana la 6 luni.

Ideal pentru...

Masinile de inghetata Bravo sunt ideale pentru Gelaterii, Cofetarii, Patiserii, Baruri, Cafenele, Restaurante, Catering