Echipamentele profesionale necesare pentru dotarea corespunzatoare a unei Gelaterii
Pentru productie inghetata cu sau fara pasteurizare, sorbet, granita. Programe rapide, control electronic, multifunctionala. Poate fi utilizata si pentru creme, ciocolata, jeleu, etc.
Masina de inghetata este utilizata pentru pasteurizare timp de 7-10 minute urmand apoi congelarea timp de 7-10 minute.
Asigura scaderea rapida a temperaturii inghetatei pregatita pentru servire imediata sau depozitare.
Congelatorul realizeaza o congelare superficiala timp de aproximativ 10 minute iar mai apoi o congelare profunda timp de aproximativ 50-70 de minute.
Pentru expunerea inghetatei artizanale, culori si finisaje la alegere. Sistemul de autodecongelare permite utilizarea continua iar sistemul de ventilatie asigura mentinerea unei temperaturi constante in zona de prezentare a produselor. Capacitate de la 6 la 24 de cuve de 5 litri.
Dupa congelarea superficiala inghetata este compacta si la temperatura optima de servire de -14°C iar dupa congelarea profunda inghetarea are o temperatura de -18°C (50 min.) sau -24°C (70 min.).
Pentru depozitarea inghetatei pe termen mediu sau lung. Decongelare automata. Sistem de ventilatie.
Depozitare inghetata de la 30 de zile pana la 6 luni.
Masinile de inghetata Bravo sunt ideale pentru Gelaterii, Cofetarii, Patiserii, Baruri, Cafenele, Restaurante, Catering