Conceptul Trittico

Trittico nu este o simpla masina ci este o adevarata filozofie inovativa de productie, rezultatul a 30 de ani de teste si observatie atenta a naturii si a legilor ce o guverneaza...

Compania BRAVO spa

Bravo Trittico

Bravo Spa isi are sediul in nord estul Italiei, pe o suprafata de 10,000 de m², avand in acest moment un numar de 60 de angajati.

Compania a fost fondata in anul 1967 de catre Dl. Genesio Bravo care este acum Presedinte si C.E.O. conducerea fabricii fiind asigurata, cu un angajament total, de catre membrii familiei.

Bravo este in acest moment unul dintre liderii mondiali in domeniul constructiei de masini pentru patiserie, gelaterie, ciocolaterie cu aplicatii inclusiv in gastronomie.

In 1974 Genesio Bravo a patentat prima masina multifunctionala pentru gelaterie si patiserie din lume, pentru prima data un model Trittico® a facut posibila pasteurizarea si racirea produselor in mod independent, sigur si folosind o singura masina. Acest model a permis realizarea unei importante economii de timp si de spatiu in laboratoarele de patiserie – gelaterie. Dl. Genesio Bravo

Trittico® a fost si este protejata de numeroase patente internationale, tehnologia avansata, exclusiva si unica fiind neegalata pana in acest moment. Bravo este singura companie din lume care produce masini multifunctionale de mai bine de 37 de ani, reusind sa creeze un produs care insumeaza 25 de patente pe un singur metru patrat, originalul Trittico® Executive!

Compania LINE GROUP srl

Line Group

Line Group SRL, companie fondata in anul 1994 si are in acest moment un numar de 18 angajati pregatiti sa ofere clientilor cele mai bune produse si servicii disponibile.

Line Group SRL este reprezentantul in Romania pentru companii care sunt lideri de piata in domeniile in care activeaza, forta de vanzare si tehnicienii companiei fiind permanent instruiti in locatiile producatorilor pe care ii reprezinta.

Clientii nostri sunt firme cunoscute care activeaza in domeniul industriei alimentare, restaurante, lanturi de retail, unitati medicale, cantine, laboratoare, etc.

Pentru toti clientii sai Line Group este pregatita sa ofere, nu doar cele mai eficiente echipamente, ci si servicii post vanzare care sa asigure functionarea acestora pe o perioada lunga de timp. Cu toate ca in aceasta perioada climatul economic nu este cel mai bun pentru afaceri in general, noi vom continua sa indeplinim promisiunile facute clientilor si furnizorilor nostrii, vom continua sa participam la expozitii dedicate si cursuri de specializare.

Vizitati siteul Line Group SRL pentru mai multe detalii.

Clienti BRAVO

Clienti Bravo
Ideal pentru...

Masinile de inghetata Bravo sunt ideale pentru Gelaterii, Cofetarii, Patiserii, Baruri, Cafenele, Restaurante, Catering