Conceptul TRITTICO EXECUTIVE
Un intreg laborator intro singura masina de gelato

Prezentare concept

Trittico® nu este o simpla masina ci este o adevarata filozofie inovativa de productie, rezultatul a 30 de ani de teste si observatie atenta a naturii si a legilor ce o guverneaza pentru a concepe un produs care sa devina ajutorul dumneavoastra in activitatea de zi cu zi.

Sistemul eficient si compact de pasteurizare si racire dispuse in doua tancuri din otel inox situate unul deasupra celuilat asigura o igiena perfecta si timpi de productie minimi la o calitate fara cusur.

Bravo Trittico® Executive sunt singurele masini din lume care dispun de doua invertere ce asigura viteze variabile in amble tancuri, sistem de incalzire revolutionar cu rezistente imbracate in manta de silicon pentru o pasteurizare delicata cu un control exact al temperaturii, racire in tancul superior pentru o temperare perfecta a ciocolatei si sistem ionic pentru o cremozitate, volum si structura ideala a inghetatei, cremelor si toppingurilor.

  • Siguranta alimentara ~ pasteurizare + soc termic

  • Usurinta in utilizare ~ programe memorate + electronica precisa

  • Viteza ~ doua tancuri independente, productie continua

  • Multifunctionala ~ multiple dispozitive hi-tech

  • Robusta ~ constructie din otel inox

Creativitate si libertate absoluta

1. GELATO – program automat de pasteurizare si racire pentru gelato pe baza de lapte. Utilizat pentru toate tipurile de gelato in retete universale continand lapte, zahar, oua, paste si fructe.

2. CUSTARD – program automat pentru pasteurizarea cremelor ce contin faina, oua, lapte zahar si arome pentru o calitate superioara repetabila.

3. PROGRAMABIL – program manual pentru o libertate de creatie absoluta. Poate fi utilizat si pasteurizatorul si tancul de racire, poate fi modificata viteza de mixare si temperatura.

4. BAVARIAN CREME – crema bavareza pentru un desert clasic pe baza de lapte, oua, drojdie, gelatina, poate fi utilizat si la producerea prajiturilor, biscuitilor si a garnisurilor.

5. WHITE CHOCOLATE – program pentru temperarea ciocolatei albe produse din pudra si unt de cacao si zahar, poate fi utilizat orice tip de ciocolata alba.

6. MILK CHOCOLATE – program pentru temperarea ciocolatei cu lapte produse din pudra si unt de cacao, lapte si zahar, poate fi utilizat orice tip de ciocolata cu lapte.

7. DARK CHOCOLATE – program pentru temperarea ciocolatei amarui cu concentratie mare de cacao, poate fi utilizat orice tip de ciocolata neagra.

8. GANACHE CREAM – program pentru realizarea umpluturilor pentru praline, bomboane de ciocolata, pricomigdale si glazuri in combinatii cu frisca, ciocolata, zahar, unt si glucoza.

9. LEMON CREAM – crema de lamaie pentru prajituri, pricomigdale, mousse-uri si tarte. Retete continand zahar, galbenus de ou, unt si optional foi de gelatina.

10. PATE DE FRUITS – program pentru prepararea jeleurilor de fructe, a gemurilor si dulceturilor si a cremelor cu fructe pentru croissante. Temperatura de lucru poate fi setata pana la +115°C.

11. BECHAMEL SAUCE – pentru realizarea sosurilor albe, a sosurilor pentru paste si umpluturilor de patiserie. Pot fi utilizate retete pe baza de unt, lapte sare si piper sau alte condimente.

12. CREME MOUSSELINE – program pentru producerea unei creme delicate pe baza de unt, lapte, oua, zahar utilizata pentru pate a choux si checuri.

13. MOUSSE – pentru realizarea cremelor fine si delicate pe baza de fructe, frisca, zahar. Pot fi realizate deserturi monoportii, prajituri, biscuiti, etc.

14. BUTTER CREAM – program pentru realizarea cremelor pe baza de unt, oua si zahar. Utilizate in producerea prajiturilor de toate felurile.

15. SORBET – pentru producerea sorbeturilor din fructe pe baza de apa. Program cu pasteurizare si racire utilizand sistemul ionic automat.

16. PATE A BOMBE – program pentru realizarea mixturii dupa reteta originala franceza folosind apa, zahar, galbenus de ou, foi de gelatina si arome pentru prajituri si biscuiti.

17. MACARONS – pentru producerea de „macarons de Paris” – pricomigdale in cel mai pur stil francez. Se utilizeaza galbenus de ou, zahar, faina de migdale, zahar pudra si arome in culori.

 

Masinile Bravo Trittico® sunt intotdeauna livrate cu setul complet de retete. Viziteaza catalogul de masini de inghetata si gelato Bravo sau lista cu retete de inghetata.

Ideal pentru..

Masinile de inghetata Bravo sunt ideale pentru Gelaterii, Cofetarii, Patiserii, Baruri, Cafenele, Restaurante, Catering